Valmennus

Näinä päivinä on hyvinkin tavallista, että johtajan vastuualueet kasvavat
ja työnkuva monipuolistuu. Aikaisempi tapa toimia ei ehkä enää päde,
eikä uudesta toimintamallista ole vielä kokemusta.

Osaamme valmentaa sinua kehittymään positiosi vaatimuksiin.

Missä asiassa Sinä tarvitsisit sparrausta ja valmennusta?
Ota yhteyttä niin sovitaan toimenpiteet!

Valmennuksen avulla parempiin suorituksiin

Tietohallintojohdon valmennus

Tietohallintojohdon arkeen kuuluu monitasoisia ja monitahoisia haasteita. Hektisessä työssä priorisointi ja oikein oikeiden asioiden tekeminen ei aina onnistu. Meillä on käytännönläheiset ja nopeat keinot, joilla autamme sinua valmentamalla.

Hankejohdon valmennus

Hanke- tai projektijohtaja saattaa olla kokenut, mutta juuri tämän tyyppinen hanke on hänelle uusi. Tai hankejohtaja kohtaa haasteita, joihin hän haluaa sparrausapua. Joskus hanke vaatii muutoksen, joka tehdään yhdessä hankejohtajan kanssa. Valmennamme kaikissa hankkeeseen liittyvissätilanteissa ja autamme hanketta onnistumaan.

Myyntijohdon valmennus

Myynnin johtaminen on oma taitolajinsa. Kun haluat sparrausta myynnin johtamisessa, autamme valmentamalla. Myyntijohdon valmennukset toteutetaan kovissa myyntijohtajapositioissa kannuksensa hankkineiden yhteistyökumppanien kanssa.

Vuorovaikutus- ja työyhteisövalmennus

Winwayn valmennustarjontaa täydentää kokenut ja hyviä referenssejä omaava yhteistyökumppanimme Valmennustalo Virta Oy, joka on erikoistunut mm. vuorovaikutus- ja työyhteisövalmennukseen. He tarjoavat sekä ryhmä- että henkilövalmennusta. Joissakin tilanteissa Winwayn ja Valmennustalo Virran valmennuksista rakennetaan synergiaetuja asiakkaalle tuova paketti.